D-Bouw /  Reviews Reviews  
 

Hier vind u meningen van onze klanten over D-Bouw.

  schrijf zeg een review over D-Bouw   Eindbeoordeling: 9,0
    a
    Eerste indruk: 8,8
    Kwaliteit: 9,0
Schrijf nu zelf een review en deel uw ervaringen met D-Bouw met de rest. Prijs: 8,9
service: 9,5
Gemiddelde beoordeling over 77 reviews

Project: Z-trap kempische woning Dodewaard 03-09-18  
Naam: Laura Romeijn Sterke punten: Werkt zeer netjes en precies, is vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor zijn klanten.   Eindbeoordeling: 9.5
Plaats: Dodewaard Verbeterpunten: Geen!    

Wij zijn nog elke dag ontzettend blij met de trap die Dirk voor ons gemaakt en geplaatst heeft.
Het is echt een pronkstuk van het huis geworden!

Je bent een van de weinigen vakmensen die er nog zijn in de bouwwereld. Ik zal anderen zeker aanraden om ook zo'n unieke trap door jou te laten maken!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Bloktrap nieuwbouwwoning 03-08-18  
Naam: Jan-Willem Wijermans Sterke punten: Vakmanschap - denken in oplossingen - samenwerking   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Nuth Verbeterpunten: Geen    

Beste Dirk Allereerst wil ik jou van harte bedanken voor de fijne samenwerking tijdens mijn bouwproject. Jou vakmanschap en nauwkeurigheid, hebben een trap gecreëerd die uniek is in zijn aard en waar ik als huiseigenaar zeer trots op ben. De trap ziet er niet alleen geweldig uit, hij loopt heel prettig en de verlichting vanuit de muur is niet alleen effectief ( veiligheid ) maar ook decoratief

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Zwevend eiken houten trap - 4 verdiepingen nieuwbouwwoning. 23-06-18  
Naam: Ditte & Rik van Veen Sterke punten: Meedenkend en zeer goede service!   Eindbeoordeling: 9.8
Plaats: Amsterdam Verbeterpunten: Geen enkel, je heb het top gedaan Dirk! nogmaals bedankt daarvoor :)    

Z-trappen heeft een zwevend eikenhouten trap geplaats in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Vanaf het begin werd er heel goed meegedacht en was de service echt top! Gezien de complexiteit van de woning werd er extra tijd en moeite ingestoken om het project te laten slagen en dat is absoluut gelukt! We zijn zeer blij met het resultaat!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Z-trap met laden, trapkast en balustrade 17-03-18  
Naam: Bram de Deugd Sterke punten: Denkt mee, overlegt wanneer nodig, vriendelijk, eerlijk, kundig, komt afspraken na, houdt van zijn werk   Eindbeoordeling: 9.5
Plaats: De Bilt Verbeterpunten: N.v.t.    

De Z-trap is een echte blikvanger in ons nieuwe huis. Iedereen die het huis komt bewonderen is enthousiast over de trap!
De laden in de tweede en derde treden zijn ontzettend praktisch en op zichzelf ook een blikvanger.
Voor de balustrade met gietijzeren spijlen had ik een foto gegoogled en die heeft Dirk exact nagemaakt.
Een extra pluspunt, wat ik mij onlangs pas realiseerde, is dat de trap niet kraakt, helemaal geen geluidje. Het voelt heel robuust aan, ook de laden.

We wilden de trap aan laten sluiten op de houten vloer op de eerste verdieping. Doordat ik de verkeerde vloerdikte had doorgegeven, ontstond er een hoogteverschil. Ter plekke heeft Dirk dat opgelost.
Ik kan niet anders zeggen dan dat we supertevreden zijn.
Dirk is een vakman (heel kundig en zorgvuldig) en een heel harde werker die een nog hogere kwaliteitsstandaard heeft dan wijzelf. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Rubberwoord z-trap 15-01-18  
Naam: Jan adam Sterke punten: Goede communicatie, harde en gedreven werker   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Zeewolde Verbeterpunten: Je kunt nog geen kop koffie of thee aan hem kwijt.    

We zijn zeer tevreden met de trap die Dirk heeft geplaatst. Hij is een precieze vakman en bepaald geen straf om over de vloer te hebben. We hebben geen aandelen, maar probeer maar eens elders zo'n prijs-kwaliteit te scoren.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Ontwerpen, maken en plaatsen van Rubberwood bloktrap 16-11-17  
Naam: Richard Teurlings Sterke punten: Vakmanschap, afstemming met de klant, servicebereidheid, communicatie gedurende het proces   Eindbeoordeling: 9.8
Plaats: Teteringen Verbeterpunten:    

Z-trap, Dirk Burgmans, heeft hart voor het vak van trappen maken. Dat merk je aan alles.
Hij is een groot vakman en levert en monteert een perfecte trap. Hij heeft in de ontwerpfase en in de voorbereiding van de plaatsing zeer goed meegedacht zodat de beste keuze wordt gemaakt.

Dirk geeft je gedurende het hele traject een geweldige service en doet alles om je trap perfect in je huis te laten passen, letterlijk. Wij hebben een gelakte witte bloktrap in ons huis geplaatst.

De plaatsing en afwerking was zeer secuur en de trap is een functioneel kunstwerk geworden in ons nieuwe huis.

Wij bevelen z-trap / Dirk Burgmans van harte aan als u iets bijzonders wilt als u naar boven en beneden loopt!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Z-trap in nieuwbouw-loft 31-10-17  
Naam: Marijn Sterke punten: Communicatie, vakkundigheid, oog voor details, zeer nette afwerking   Eindbeoordeling: 9.8
Plaats: Utrecht Verbeterpunten: Geen    

Vanaf het eerste contact was er een goede communicatie met Dirk. Hij reageert snel, dacht goed met ons mee en adviseerde/informeerde ons goed. Het gevoel om een trap bij Z-trap te bestellen was daardoor gelijk goed. Dit is tot het einde zo gebleven, waarbij het heel erg leuk was dat hij ons met foto's op de hoogte hield van het gehele proces.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat! De trap is van een zeer hoge kwaliteit en tot in het kleinste details hoogwaardig afgewerkt.
Onze Z-trap is tussen 2 wanden geplaatst (3mm tussen trap en wanden), zweeft een paar mm boven de gietvloer op de begane grond en sluit op de 1e verdieping aan op de eiken houten vloer.

Uit alles blijkt de vakkundigheid en de passie waarmee Dirk deze trappen maakt. Iets wat ik als architect zeer kan waarderen en ik zou Z-trap dan ook zeker aanbevelen.
De trap is echt een eye-catcher in ons nieuwe huis!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Bloktrap 30-10-17  
Naam: Amsterdam IJburg Sterke punten: Vakmanschap en meedenken   Eindbeoordeling: 8.5
Plaats: IJburg Verbeterpunten:    

We hadden voor ons nieuwe huis een bijzondere trap in gedachten en z- trap bleek dat idee goed uit te kunnen voeren.
We werden goed geadviseerd over wat er mogelijk was en de uitwerking was ook helemaal naar wens. Zeker met alle moeite die gedaan werd om ons te helpen met het kiezen van de mooiste stukken hout en de mooiste afwerking.

Goede actieve afstemming met de andere partijen die in het huis bezig waren.

Zeker een aanrader, een prachtig resultaat.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
Trap

 

Project: Nieuwbouw Villa 23-10-17  
Naam: Bakels en Ouwerkerk Bouwservice BV Sterke punten: Persoonlijke benadering en klantgerichtheid   Eindbeoordeling: 9.5
Plaats: Oud Lede Verbeterpunten: Geen    

Van offerte tot uitvoering helemaal top geregeld!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Verbouwing kantoorpand in Oosterhout 23-10-17  
Naam: F. Sterke punten: Voorbereiding, pro-actief in controle maatvoering en advies   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Oosterhout Verbeterpunten: Geen, ga zo door!!    

Voor de verbouwing van een kantoorpand in Oosterhout waren wij op zoek naar een partij die een slanke eikenhouten bloktrap kon maken zonder ondersteunende trapbomen. Uiteindelijk na lang zoeken bij Z-trap uitgekomen.

Vanaf het eerste moment was het contact goed en werden onze vragen over eventuele noodzakelijke achterconstructies goed en snel beantwoordt. Voor de zekerheid is de achterconstructie gecontroleerd door Z-trap en hierbij bleek dat er qua maatvoering toch eea. aangepast moest worden. Dit heeft Z-trap zonder 'morren' beetgepakt zodat de bouw geen vertraging op liep en de bevestigingspunten gegarandeerd goed waren.

Tijdens de productie werden wij keurig op de hoogte gehouden door middel van foto's, ook voor het kiezen van de afwerking (lak / olie) werden wij goed geadviseerd. Dan de dag van de montage, toch blijft het spannend ondanks de goede voorbereiding, ook hier werden wij niet teleurgesteld. Met zijn rustige en methodische manier van werken heeft Dirk een prachtige trap gemonteerd!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Twee binnentrappen 22-10-17  
Naam: E.Beek Sterke punten: Kwaliteit   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Dwingeloo Verbeterpunten:    

In ons nieuwe huis heeft D.Burgmans 2 fraaie trappen gebouwd.
Iedereen die binnenkomt valt de fraaie afwerking meteen op.

De exacte maatvoering langs de muren is overal gelijk en dit draagt bij aan het strakke aanzicht wat wij wilde hebben.

Een scheur in een van de treden is zonder problemen vervangen en alles is correct en netjes afgewerkt.
Dirk is een echte vakman!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Bordestrap particulier 19-10-17  
Naam: Dennis van Eijk Sterke punten: Vakmanschap, accuratesse, schoon werken, afspraken nakomen.   Eindbeoordeling: 9.8
Plaats: IJsselstein Verbeterpunten: Ga zo door!    

Een fantastische trap laten plaatsen.

Dirk is een echte vakman die zijn werk meer dan serieus neemt.
De trap is binnen de afgesproken termijn geplaatst naar volle tevredenheid.

Netjes werken en de boel keurig achtergelaten zijn punten waar wij erg vrolijk van worden.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Houten leuning 18-10-17  
Naam: Annie Wintermans-Rombouts Sterke punten: Snelle reactie !!   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Luyksgestel Verbeterpunten:    

Perfect uitgevoerd.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Z-Trap naar bovenverdieping 28-07-17  
Naam: Ewin en Hanne Sterke punten: Communicatie, ervaring, stiptheid, orde en netheid   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Koersel Verbeterpunten:    

Onze trap hebben we nu al een tijdje.
Reeds vanaf het eerste moment waren we zeer tevreden over het resultaat.
De trap is werkelijk een plezier om over te lopen.

Dirk heeft ons heel goed geholpen om onze voorlopige betonnen trap om te toveren in een prachtige houten Z-trap. Vanuit zijn ervaring overtuigde hij ons om de trap nog beter te maken dan voorzien was.

Dirk is een hele aangename man om mee samen te werken, die ik aan iedereen zou aanraden.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: het plaatsen van een z-trap met dikte 80 mm 03-07-17  
Naam: Ingrid Verhaegen Sterke punten: Alleen maar sterke punten.Van offerteaanvraag tot uitvoering   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Kalmthout Verbeterpunten: Bedankt Dirk. Hoop U nog eens hier of daar tegen het lijf te lopen.    

Project is volledig volgens planning gerealiseerd!

Duidelijk communicatie! Top!

Krijg van iedereen die hier over de vloer komt alleen maar complimenten!!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Renovatie trap 12-02-17  
Naam: Bart Sterke punten: Vakmanschap   Eindbeoordeling: 8.5
Plaats: Beek Verbeterpunten:    

Wij zijn enorm blij met onze vernieuwde trap!

Men dacht goed mee over mogelijke verbeteringen en alles werd tegen een eerlijke prijs perfect opgeleverd.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 7
Service: 9
Trap

 

Project: Beuken Z-trap naar zolderverdieping 15-11-16  
Naam: Ralph Keulen Sterke punten: Snelle communicatie   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Geleen Verbeterpunten:    

Dirk heeft voor ons een prachtige trap gemaakt, we zijn zeer tevreden.

De duidelijke en snelle communicatie is werkelijk geweldig.
Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit is super en de prijs is goed.
We zijn zeer te spreken over de vakkundigheid van Dirk.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Eiken houten zwevende zettrap met bordes 04-10-16  
Naam: Lucas de Ruiter Sterke punten: Nauwkeurig, vriendelijk, rustig, beleefd, vakkundig, geduldig, gezellig, betrouwbaar   Eindbeoordeling: 8.8
Plaats: Arnhem Verbeterpunten:    

Dirk heeft een knap staaltje werk bij ons geleverd.
Een top gozer en een echte vakman. Service was werkelijk perfect.

Dirk dacht mee, was geduldig, altijd vriendelijk, bereidwillig (s'avonds om 23:00 nog een tekening voor me gemaakt omdat ik de hellingshoek van de trap moest weten om snel nog wat spotjes uit te zetten in lijn met de trap voordat de frezer de volgende morgen kwam).

Uitvoering helemaal niets op aan te merken. Erg nauwkeurig en perfectionistisch. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en krijgen veelvuldig complimenten op de trap.

Wij kunnen Dirk Burgmans oprecht aan iedereen aanbevelen. Een volgende trap komt zeker weer van Dirk af.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Essen Z-trap 06-09-16  
Naam: Gerard Dekker Sterke punten: Goed overleg gevoerd   Eindbeoordeling: 8.0
Plaats: Grootegast Verbeterpunten:    

We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Het was een prettige en goede samenwerking we werden dmv foto en e-mails voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen in de werkplaats.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Service: 8
Trap

 

Project: Realisatie Z-trap 01-01-00  
Naam: Anne-Marie & Jan - Breda Sterke punten: constructie, kwaliteit   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Teteringen Verbeterpunten:    

Voor ons nieuwe huis wilden we graag een Z-Trap. Diverse trappenbouwers kwamen met ingewikkelde stalen frames of gaven aan het niet te kunnen. Via Google uiteindelijk bij Dirk uitgekomen. Na wat mailen op bezoek geweest in zijn werkplaats.
Daar gezien dat het maken van een Z-Trap met een zelfdragende constructie op basis van verlijmen ook mogelijk is. Na wat onderhandeling de trap besteld. Dirk heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn planning ruimschoots gehaald. Als service nog een tijdelijke bouwtrap geplaatst.

De plaatsing van de bestelde trap is ook zorgvuldig uitgevoerd, met een fantastisch eindresultaat. Een eyecatcher in huis!

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Trap (2 stuks) 01-01-00  
Naam: Sophie Sterke punten: Echte vakman! Werkt zeer stipt en correct!!   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Houthalen Verbeterpunten:    

Hele fijne samenwerking! Prachtig eindresultaat..
Trap naar het eerste verdiep is uitgevoerd in Eik. Dirk heeft echt z'n best gedaan om de kleur zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de parket.

Zeer tevreden over de kleur, wat toch op zich niet simpel was om deze te bekomen, aangezien het samengestelde parket is. Geen beschikbare olie of kleurcode. Trap naar zolder uitgewerkt in mdf, ook hier even netjes afgewerkt.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Plaatsen van z trap 30-11--1  
Naam: Gert Brugmans Sterke punten: Stiptheid   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten:    

Bij ons heeft Dirk een z trap Geplaatst volgens onze wens en op de afgesproken termijn met dezelfde kleur als onze parket Wij zijn zeer tevreden en raden zeker aan bij hem een offerte te vragen als u van plan bent een nieuwe trap te zetten want de prijzen zijn scherp Dank u wel dirk

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Trap 30-11--1  
Naam: Martine Tresignies Sterke punten: Prijs/kwaliteit is goed   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Hasselt Verbeterpunten:    

Stipte afwerking volgens afspraak

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Z-trap 30-11--1  
Naam: Kathelijn en Maarten Post-Plasmeijer Sterke punten: Zie mening   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Tilburg Verbeterpunten: Volhouden zo.    

2 hele mooie trappen.
Werkt zeer net.
Luisterd goed en denkt in oplossingen.
Begrijpt wat wij mooi vinden.
Zeer prettige persoonlijkheid.
Vakman.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Service: 9
Trap

 

Project: Eikenhouten Z-trap 30-11--1  
Naam: Joep en Karlijn Sterke punten: Heel netjes gewerkt en goede service   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten:    

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Riddertafel 30-11--1  
Naam: Van Voorden Sterke punten: Duidelijke communicatie. Heel goed afgesproken. Precies gemaakt zo als we gervaagd hebben.   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Alken Verbeterpunten:    

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Bekleding van een betonnen trap met Z-trap 30-11--1  
Naam: Mark Vanleeuw Sterke punten: kennis en kunde   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Herk-de-stad Verbeterpunten: stofvrij werken ;-)    

Het werk werd netjes ingepland en naar wens uitgevoerd. De trap is zonder meer een meerwaarde voor onze woning geworden.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
Service: 9
Trap

 

Project: Leuning met Led-verlichting 30-11--1  
Naam: Marleen Gobyn Sterke punten: Communicatie en correct naleven van afspraken Minpunten:geen, zo verder blijven doen!   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Hasselt Verbeterpunten:    

De leuning is functioneel en sfeervol. Functioneel door werking op sensoren, sfeervol door de Mood-verlichting.
Alles is perfect afgewerkt.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: plaatsen trap 30-11--1  
Naam: Van Rompaey Sterke punten: correct nakomen van afspraken, gemotiveerd team Minpunten:weten we nog niet (-:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten:    

Goede en vlotte afhandeling van de gevraagde werken.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Z-trap plaatsen op betonnen trap 30-11--1  
Naam: Rob Sterke punten: Vriendelijk, correct   Eindbeoordeling: 8.5
Plaats: St-Joris-Weert Verbeterpunten: Geen    

Mooi vakwerk, goede service,ook een kleine herstelling na de plaatsing werd snel en correct afgehandeld

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
Trap

 

Project: leveren van een massief tafelblad in eik 30-11--1  
Naam: wim depuydt, architect Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Hasselt Verbeterpunten:    

perfecte samenstelling, afwerking en tijdige levering van een zeer mooi product !
bedankt !

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Rustieke trap 30-11--1  
Naam: gery Sterke punten: kent zen vak   Eindbeoordeling: 9.5
Plaats: Sint-truiden Verbeterpunten:    

Zeer mooi werk, eerlijk, bekwaam an kan zowat alles maken !!!!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Dubbele trap in eik met smeedijzeren balusters - Nieuwbouwwoning te Zepperen 30-11--1  
Naam: Debauve - Jenaer Sterke punten: Bekwaam, kennis ter zake, geeft goede tips en stuurt je idee bij indien nodig, duidelijke afspraken worden ook nagekomen   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten: ?    

Dubbele trap in eik met smeedijzeren balusters - Nieuwbouwwoning te Zepperen Bericht:Zeer correcte afhandeling van ons project!
We zijn heel tevreden over de hoge graad van afwerking, de vlotte samenwerking, de besprekingsmogelijkheden...
En het eindresultaat natuurlijk!
Hebben al veel goede reacties gekregen en prijzen D-Bouw zeker aan!
Dirk en Co, doe zo verder en bedankt!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Schilderij lijst 30-11--1  
Naam: N. Kuijken Sterke punten: Stipt, kosten, afwerking en afhandeling.   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: Niet van toepassing.    

Op goed geluk een bezoekje aan D-Bouw gewaagd met de vraag of ze een grote lijst voor een schilderij kunnen maken..

Bijzonder punctueel had ik een zeer mooie, kwalitatieve en perfect afgewerkte lijst in huis. Helemaal naar eigen smaak mogen ontwerpen en een stuk goedkoper dan bij de normale lijstenmakerij!

Nogmaals bedankt! Ben er enorm blij mee!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: twee trappen in verbouwing te Herk-de-Stad (Schulen) 30-11--1  
Naam: Frank Nelis Sterke punten: correctheid   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Herk-de-stad Verbeterpunten:    

twee trappen in verbouwing te Herk-de-Stad (Schulen) Bericht:zeer goede opvolging en steeds correct naar afspraken toe.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: 2 Mahonie trappen 30-11--1  
Naam: Alex, Lynn & onze toekomstige meid! Sterke punten: Super snel en goed contact   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Mechelen Verbeterpunten: Maak tijd voor je vriendin op kerstavond, dat is een moment om NIET te werken ;-)    

Na alles te bespreken en stalen te zien hadden we gekozen voor goedkopere, maar super mooie mahonie trappen voor onze nieuwbouw.

Toen deze geplaatst werden (de dag voor kerstmis, zelfs op kerstavond zelf nog!) was ie zelfs mooier dan dat we hadden gedacht!

De prijs/kwaliteit kan je nergens anders vergelijken, zeker niet in België! Voor dezelfde trappen betaalden we bij anderen gemakkelijk 10-15% meer!

Nu staan onze trappen er zeer mooi en worden binnenkort nog intensiever en veilig gebruikt, zelfs door de kleine meid die op komst is! :-)

Hierbij nogmaals dank voor de super goede service, prijs en kwaliteit!!

En hierdoor zijn onze buren zelfs overtuigd van de kwaliteit en prijs van D-bouw, waardoor ook zij hun volledige trap door hun laten zetten!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: 2 Z-trappen in nieuwbouw 30-11--1  
Naam: Vermaelen Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Wezenmaal Verbeterpunten:    

Correct communicatie en zeer degelijke afwerking.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Z-trap en open trap + robuuste trapafscheiding in Gent 30-11--1  
Naam: Mark Verbeke Sterke punten: kwaliteit en service   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Ledeberg Verbeterpunten:    

Stevige en goed afgewerkte trappen op maakt gemaakt aan een goede prijs.
Dirk is een man van zijn woord met kennis van zijn vak.
Aanrader!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Plaatsen trap. 30-11--1  
Naam: Karlo van Rompaey Sterke punten: komt afspraken na en werkt met passie   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten:    

Fijne samenwerking.Goed overleg wat resulteert in een prachtig eindresultaat.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Kap opbouw Blokstraat 9 30-11--1  
Naam: Jan Schellekens Sterke punten: Service, Communicatie & vakmanschap   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten:    

Een vakman die zijn zaken goed op orde heeft. Mede door de nette offerte en de gesprekken voorafgaand aan de offerte heeft ons doen besluiten met D-Bouw in zee te gaan. Voor ons was het een spannend project met totaal geen ervaring in bouwen/verbouwen. Dirk heeft het project totaal ontzorgd. Planning en werkelijkheid lagen goed bij elkaar. Op zo'n groot project geen verrassingen geweest. We waren zou enthousiast dat we tijdens het project ook besloten hebben om onze trappen ook direct laten vervangen. Echt vakmanschap. Het resultaat is prachtig geworden.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Bloktrap 30-11--1  
Naam: Adeline Vandenbroeck Sterke punten: Communicatie, klantgericht, komen afspraken steeds na   Eindbeoordeling: 8.8
Plaats: Holsbeek Verbeterpunten:    

Wij zijn bijzonder tevreden over onze bloktrap. De afwerking en kwaliteit zijn perfect! We willen D bouw bedanken voor hun snelle service en goede communicatie. Hun klantvriendelijkheid viel ons echt op. Hier kunnen Belgische aannemers zeker wat van leren.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 10
Trap

 

Project: Open trap 30-11--1  
Naam: Dauwe-Lesoil Sterke punten: prijs/kwaliteit/opvolging   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Mechelen Verbeterpunten:    

De trap is een mooi "middelpunt" in onze leefruimte.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: 30-11--1  
Naam: M. Wintermans Sterke punten: Vakmanschap, netheid, attent en betrouwbaar   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Luyksgestel Verbeterpunten:    

Wij zijn echt zeer tevreden over de bartafel die Dirk voor ons heeft gemaakt. Bij het uitbrengen van de offerte had Dirk nog een groot aantal kleurmonsters bij, zodat wij de exacte kleur konden kiezen. Snelle levering !! En een scherpe prijs.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Trap met bijhorende onderbouw en plaatsen van deuren 30-11--1  
Naam: LIes Depre/ Jan Pauwels Sterke punten: Zeer aimabel en correct persoon   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Meldert Verbeterpunten: geen    

In samenspraak met Dirk tot een mooi ontwerp gekomen.
Aanpassingen tot op het laatste moment mogelijk en dit steeds met een eerlijke glimlach. Zeer correcte en aangename persoon om mee te werken, een man van zijn woord! Hebben onze droomtrap kunnen waarmaken en dit dankzij het goede en eerlijke advies van Dirk!
Omdat we zo tevreden waren, heeft hij bij ons ook de binnendeuren geplaatst en ook dit is perfect gedaan! Een echte aanrader!! Nog nooit zo een eerlijke stielman ontmoet!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: 2 Z-trappen met kwartslag 30-11--1  
Naam: Isabelle Declerck Sterke punten: afwerking, timing   Eindbeoordeling: 8.0
Plaats: Schoten Verbeterpunten:    

we wouden 2 z-trappen voor onze nieuwbouw, waarvan 1 met kwartslag volledig in het trapgat, dus geen uitspringende laatste trede. Andere trappenmakers in Belgie konden door hun software hier niet aan beginnen.
Maar Dirk heeft ons 2 prachtige trappen kunnen bezorgen waar andere schrijnwerkers jaloers op mogen zijn.

Eerste indruk: 7
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 8
Trap

 

Project: 2 eiken bloktrappen 30-11--1  
Naam: Mariska Sterke punten: service en kwaliteit   Eindbeoordeling: 8.5
Plaats: Utrecht Verbeterpunten:    

Dirk heeft voor ons 2 geweldig mooie trappen gemaakt. Echt super mooi. De investering echt waard.

Dirk is een echte vakman, met een enorme liefde voor het maken van de mooiste trappen en dat zie je in het eindresultaat. Dat is echt prachtig!!! Wij zijn klanten van het type "pietje precies". En waren bij Dirk in goede handen. Hij denkt echt aan alles en werkt de trappen super mooi af.

De samenwerking is echt heel prettig verlopen. Hij communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na.

Kortom, ik raad Ztrap aan iedereen aan.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
Trap

 

Project: Plaatsen van eiken z-trap op bestaande betonnen ondertrap 30-11--1  
Naam: Koen V. Sterke punten: Vakkennis   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Houthalen Verbeterpunten:    

Zeer tevreden van het eindresultaat. Zeer gedreven. Oog voor detail. Kortom aanrader

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Trappen Robuwood 30-11--1  
Naam: Ron Brugmans Sterke punten: Snel klaar, goede afwerking   Eindbeoordeling: 7.8
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: Mocht iemand tips hebben, ook voor open staan,    

Dirk D-Bouw heeft 6 Eiken trappen gemaakt voor Robuwood,
Hij heeft ze mooi op tijd af en denkt mee tot een mooi en goed resultaat,

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Service: 7
Trap

 

Project: Bekleding betonnen trap met bloktrap in hout 30-11--1  
Naam: Koen & Astrid Luwel-Hannes Sterke punten: Het streven naar perfectie in elk aspect van het uit te voeren project   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten: Geen    

Dirk besteedt de grootste zorg aan elk aspect van het uit te voeren project: het geven van voldoende en duidelijke toelichting bij het 1e contact, de openheid voor het stellen van bijkomende vragen, een uiterst nauwkeurige opmeting, een duidelijke en onmiddellijke communicatie, het respecteren van de timing, een kwaliteitsvolle uitvoering met kwalitatief hoogstaande materialen en het grote respect voor het werk van de vorige aannemers.

Bij dit alles straalt hij een grote rust uit en is hij terecht trots op zijn werk.

We waren aangenaam verrast door het feit dat Dirk zelfs beschermplankjes op maat had voorzien die de trap beschermen tijdens de voltooiingsfase van onze nieuwbouw.

Kortom een echte vakman!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Bloktrap in mat witte afwerking zonder leuning 30-11--1  
Naam: Anja & Glenn Sterke punten: Service, vriendelijkheid en prijs   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Schiplaken Verbeterpunten:    

Wij waren zeer tevreden met de aandacht die besteed werd aan de opmeting, de snelle reactie op de vragen die we hadden, de aflevering van de trap in strak design en de vriendelijkheid.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 9
Trap

 

Project: open Z trap in de living 30-11--1  
Naam: Marc en Hulde Swennen-Stoop Sterke punten: alle vlakken   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Stevoort Verbeterpunten: geen    

Tijdens onze verbouwing zijn we via Alk-vloeren terecht gekomen bij Z-trap.
Op de bouwinnovatie in Hasselt hadden we een super mooie open Z-trap gezien die we graag wilden.
Van alle offertes, was Z-trap de voordeligste.
Maar los van de prijs, werd de trap super vakkundig en met het nodige professionele geduld geplaatst. Zelf nadien nog een kleine aanpassing werd correct en geduldig uitgevoerd.
Ook op vlak van communicatie naar de klant toe, gebeurd elke stap met respect voor de klant, duidelijke afspraken, stipte opvolging.

Voor ons was het een ervaring waar we met lof over spreken en we genieten nog elke dag opnieuw van onze echt zeeeer mooie trap.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Nieuwe trap en binnendeuren 30-11--1  
Naam: ffam Reus Sterke punten:   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Netersel Verbeterpunten: Geen opmerkingen, zie bericht    

Het resultaat is prachtig en er werd netjes gewerkt door vriendelijk personeel en voor een nette prijs. Daarom wat ons betreft de maximale score op alle punten.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Vervanging spindel trappen door vaste rubberwood trappen 30-11--1  
Naam: Remco Simmer Sterke punten: Meedenken met de klant, adviseren, flexibiliteit in planning   Eindbeoordeling: 8.3
Plaats: Nuenen Verbeterpunten: Muren en deuren waren her en der wat beschadigd (waar we netjes voor zijn gecompenseerd overigens)    

Wij hebben afgelopen zomer onze twee spindeltrappen laten vervangen voor twee mooie nieuwe dichte trappen. Het belangrijkste voor ons was hierbij de veiligheid voor onze twee kleine kinderen en natuurlijk wil het oog ook wat. Het resultaat is erg mooi, en Z-trap heeft tevens de traphekjes gemaakt in dezelfde stijl als de balustrade, wat een erg mooi en veilig resultaat geeft. Prettig daarbij was dat de trappen tijdens onze vakantie vervangen konden worden waardoor we totaal geen overlast hadden van de verbouwing.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 8
Trap

 

Project: Z-trap bouwpakket 30-11--1  
Naam: Belle Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Hank Verbeterpunten:    

We zijn erg tevreden.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Z-trap 30-11--1  
Naam: De Busser - Bellens Sterke punten: Dirk houdt zich aan de afspraken   Eindbeoordeling: 8.8
Plaats: Olen Verbeterpunten:    

Dirk is een man van zijn woord. Wij zijn heel tevreden over zijn werk en de voorafgaande besprekingen. Alles werd piekfijn afgewerkt en proper achtergelaten. Bedankt Dirk

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Eikenhouten tafel van wagonplanken 30-11--1  
Naam: Joep Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Verbeterpunten:    

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Trap in Splitlevel woning 30-11--1  
Naam: Alexandra Sterke punten: Communicatie en nauwkeurigheid   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Alphen aan den Rijn Verbeterpunten:    

Dirk van Z-trap is wat ons betreft een kunstenaar en vakman. Super werk!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Vestiairekast 30-11--1  
Naam: Koen Sterke punten: Kwaliteit, flexibiliteit, afwerking   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Houthalen Verbeterpunten:    

Zeer tevreden over het totale pakket. Goede voorbereiding met voldoende alternatieven om alles volledig naar je eigen smaak te laten maken. Zeer goede afwerking. Na onze z-trap ook nu weer heel tevreden over de kast. Aanrader

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 10
Prijs: 8
Service: 9
Trap

 

Project: Rubberwood z-trap 30-11--1  
Naam: Boris en Saartje Sterke punten: De communicatie met Dirk verliep zeer vlot en professioneel.   Eindbeoordeling: 9.5
Plaats: Gingelom Verbeterpunten:    

We zijn heel blij met onze nieuwe trap die drie problemen van de oude trap heeft opgelost. Onze vorige trap was te stijl, hij kraakte en je had altijd het risico om met je hoofd tegen het plafond te botsen (als je 1m80groot bent). De nieuwe trap heeft die problemen niet, is ook heel mooi en stabiel. We hebben Rubberwood gekozen.

Zijn focus was op wat we nodig hadden en wat we wilden en hij gaf zeer nuttig advies. Zeer proper gewerkt, zeer stipt in zijn afspraken. Wij raden Z-trap aan aan al onze familie en vrienden!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Uitbekleden van betonnen trap 30-11--1  
Naam: Leen Moentjens Sterke punten: alles tot in de details afgewerkt!   Eindbeoordeling: 10.0
Plaats: Spalbeek Verbeterpunten:    

Heel mooi resultaat, vlotte communicatie, vlotte werking!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
Trap

 

Project: Trap met dubbel kwart op 3,5 m hoogte 30-11--1  
Naam: Annemieke te poel Sterke punten:   Eindbeoordeling: 9.3
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten:    

Prachtige trap goede communicatie , blije klant.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
Trap

 

Project: Bloktrappen + ombouw boekenkast 30-11--1  
Naam: Anouk Wilmering Sterke punten: Communicatie, flexibiliteit en zorgvuldigheid   Eindbeoordeling: 8.8
Plaats: Utrecht Verbeterpunten:    

Wij zijn heel erg tevreden over de plaatsing van onze nieuwe trap.
De communicatie met Dirk verliep heel soepel. Daarnaast zijn we erg tevreden over het resultaat.

De oude trappen zijn heel zorgvuldig verwijderd en de nieuwe trappen zien er super straks uit.
Wij vonden het heel ook leuk om gedurende het proces foto's te ontvangen over de voortgang!

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
Trap

 

Project: Bekleden betontrap en plaatsen glazen leuning 30-11--1  
Naam: Wout S Sterke punten: communicatie, uitvoering, prijs   Eindbeoordeling: 9.0
Plaats: Verrebroek Verbeterpunten:    

Vanaf het begin een aangenaam contact en het gevoel dat wij de juiste keuze gemaakt hebben om met hen in zee te gaan. Zeer tevreden over hun flexibiliteit en de kwaliteit van het werk. Zeker aan te raden. Onze trap is werkelijk prachtig.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 9
Trap

 

Project: Eikenhouten tafel 12 apr 15 okt  
Naam: Jansen Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 0
Plaats: eersel Verbeterpunten: 0   a"  

Review nog niet ingevuld

Eerste indruk:

0
Kwaliteit: 0
Prijs: 0
Service: 0
 width=200

 

Project: Eikenhouten Z-trap 01 okt 15 okt  
Naam: de Busser Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 0
Plaats: Olen Verbeterpunten: 0   a"  

Review nog niet ingevuld

Eerste indruk:

0
Kwaliteit: 0
Prijs: 0
Service: 0
 width=200

 

Project: Rubberwood Z-trap 28 jun 15 okt  
Naam: Renaers Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 0
Plaats: Gingelom Verbeterpunten: 0   a"  

Review nog niet ingevuld

Eerste indruk:

0
Kwaliteit: 0
Prijs: 0
Service: 0
 width=200

 

Project: Eikenhouten Z-trap 27 apr 15 okt  
Naam: Belle Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 0
Plaats: Hank Verbeterpunten: 0   a"  

Review nog niet ingevuld

Eerste indruk:

0
Kwaliteit: 0
Prijs: 0
Service: 0
 width=200

 

Project: 2 dichte rubberwood trappen 28 jun 15 okt  
Naam: fam Simmer Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 0
Plaats: Nuenen Verbeterpunten: 0   a"  

Review nog niet ingevuld

Eerste indruk:

0
Kwaliteit: 0
Prijs: 0
Service: 0
 width=200

 

Project: 2 bloktrappen 12 mei 15 okt  
Naam: Vannijlen Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 0
Plaats: Zonhoven Verbeterpunten: 0   a"  

Review nog niet ingevuld

Eerste indruk:

0
Kwaliteit: 0
Prijs: 0
Service: 0
 width=200

 

Project: Nieuwe trap en binnendeuren 05 mei 15 okt  
Naam: Fam Reus Sterke punten: 0   Eindbeoordeling: 10
Plaats: Netersel Verbeterpunten: 0   a"  

Het resultaat is prachtig en er werd netjes gewerkt door vriendelijk personeel en voor een nette prijs. Daarom wat ons betreft de maximale score op alle punten.

Eerste indruk:

10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
 width=200

 

Project: open Z trap in de living 06 jul 08 sep  
Naam: Swennen-Stoop Sterke punten: alle vlakken   Eindbeoordeling: 10
Plaats: Stevoort Verbeterpunten: doe zo verder. Je bent een kei in je vak   a"  

Tijdens onze verbouwing zijn we via Alk-vloeren terecht gekomen bij Z-trap. Op de bouwinnovatie in Hasselt hadden we een super mooie open Z-trap gezien die we graag wilden. Van alle offertes, was Z-trap de voordeligste. Maar los van de prijs, werd de trap super vakkundig en met het nodige professionele geduld geplaatst. Zelf nadien nog een kleine aanpassing werd correct en geduldig uitgevoerd. Ook op vlak van communicatie naar de klant toe, gebeurd elke stap met respect voor de klant, duidelijke afspraken, stipte opvolging. Voor ons was het een ervaring waar we met lof over spreken en we genieten nog elke dag opnieuw van onze echt zeeeer mooie trap.

Eerste indruk:

10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
Service: 10
 width=200

 

Project: Bloktrap in mat witte afwerking zonder leuning 29 jun 18 aug  
Naam: Kerssebeeck Sterke punten: Service, vriendelijkheid en prijs   Eindbeoordeling: 9,25
Plaats: Schiplaken Verbeterpunten: 0   a"  

Wij waren zeer tevreden met de aandacht die besteed werd aan de opmeting, de snelle reactie op de vragen die we hadden, de aflevering van de trap in strak design en de vriendelijkheid.

Eerste indruk:

9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
Service: 9
 width=200

 

Project: Bekleding betonnen trap met bloktrap in hout 10 jun 18 jun  
Naam: Luwel-Hannes Sterke punten: Het streven naar perfectie in elk aspect van het uit te voeren project   Eindbeoordeling: 9,25
Plaats: Sint-Truiden Verbeterpunten: Geen   a"  

Dirk besteedt de grootste zorg aan elk aspect van het uit te voeren project: het geven van voldoende en duidelijke toelichting bij het 1e contact, de openheid voor het stellen van bijkomende vragen, een uiterst nauwkeurige opmeting, een duidelijke en onmiddellijke communicatie, het respecteren van de timing, een kwaliteitsvolle uitvoering met kwalitatief hoogstaande materialen en het grote respect voor het werk van de vorige aannemers. Bij dit alles straalt hij een grote rust uit en is hij terecht trots op zijn werk. We waren aangenaam verrast door het feit dat Dirk zelfs beschermplankjes op maat had voorzien die de trap beschermen tijdens de voltooiingsfase van onze nieuwbouw. Kortom een echte vakman!

Eerste indruk:

9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 10
 width=200

 

Project: Trappen Robuwood 28 apr 13 jul  
Naam: Robuwood Sterke punten: Snel klaar, goede afwerking   Eindbeoordeling: 7,75
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: 0   a"  

Dirk heeft 6 Eiken trappen gemaakt voor Robuwood. Hij heeft ze mooi op tijd af en denkt mee tot een mooi en goed resultaat,

Eerste indruk:

9
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
Service: 7
 width=200

 

Project: Plaatsen van eiken z-trap op bestaande betonnen ondertrap 28 mrt 24 apr  
Naam: Vandeweert Sterke punten: Vakkennis   Eindbeoordeling: 9
Plaats: Houthalen Verbeterpunten: Lange werkdagen   a"  

Zeer tevreden van het eindresultaat. Zeer gedreven. Oog voor detail. Kortom een aanrader

Eerste indruk:

9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
Service: 9
 width=200

 

Project: 2 eiken bloktrappen 07 apr 24 apr  
Naam: Oldengarm Sterke punten: Service en kwaliteit   Eindbeoordeling: 8,5
Plaats: Utrecht Verbeterpunten: 0   a"  

Dirk heeft voor ons 2 geweldig mooie trappen gemaakt. Echt super mooi. De investering echt waard. Dirk is een echte vakman, met een enorme liefde voor het maken van de mooiste trappen en dat zie je in het eindresultaat. Dat is echt prachtig!!! Wij zijn klanten van het type pietje precies. En waren bij Dirk in goede handen. Hij denkt echt aan alles en werkt de trappen super mooi af. De samenwerking is echt heel prettig verlopen. Hij communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Kortom, ik raad Ztrap aan iedereen aan.

Eerste indruk:

8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 9
 width=200

 

Project: 2 Z-trappen met kwartslag 00 jan 06 feb  
Naam: Sprengers Sterke punten: afwerking, timing   Eindbeoordeling: 8
Plaats: Schoten Verbeterpunten: 0   a"  

we wouden 2 z-trappen voor onze nieuwbouw, waarvan 1 met kwartslag volledig in het trapgat, dus geen uitspringende laatste trede. Andere trappenmakers in Belgie konden door hun software hier niet aan beginnen. Maar Dirk heeft ons 2 prachtige trappen kunnen bezorgen waar andere schrijnwerkers jaloers op mogen zijn.

Eerste indruk:

7
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
Service: 8
 width=200

 

Project: Trap met bijhorende onderbouw en plaatsen van deuren 18 okt 21 jan
Naam: Pauwels Sterke punten: Zeer aimabel en correct persoon   Eindbeoordeling: 9,25
Plaats: Meldert Verbeterpunten: geen   a"  

In samenspraak met Dirk tot een mooi ontwerp gekomen. Aanpassingen tot op het laatste moment mogelijk en dit steeds met een eerlijke glimlach. Zeer correcte en aangename persoon om mee te werken, een man van zijn woord! Hebben onze droomtrap kunnen waarmaken en dit dankzij het goede en eerlijke advies van Dirk! Omdat we zo tevreden waren, heeft hij bij ons ook de binnendeuren geplaatst en ook dit is perfect gedaan! Een echte aanrader!! Nog nooit zo een eerlijke stielman ontmoet!

Eerste indruk:

9
Kwaliteit: 8
Prijs: 10
Service: 10
 width=200

 

Project: Bartafel massief eiken 6 sept 2014 opgeleverd   18 okt 2014 nr 37
Naam: M. Wintermans Sterke punten: Vakmanschap, netheid, attent en betrouwbaar Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Luysgestel Verbeterpunten: Niet aan de orde.   a  

Wij zijn echt zeer tevreden over de bartafel die Dirk voor ons heeft gemaakt. Bij het uitbrengen van de offerte had Dirk nog een groot aantal kleurmonsters bij, zodat wij de exacte kleur konden kiezen. Snelle levering !! En een scherpe prijs.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Verbouwen woning 3 nov 2014 opgeleverd   7 nov 2014 nr 36
Naam: Monica Brugmans Sterke punten: Planning, organisatie en vooral vakkennis! Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Eersel Verbeterpunten: Niet te lang 's avonds doorwerken!   a  
Als je blij wilt worden van je nieuwe verbouwde woning laat het dan maar over aan Dirk. Hij heeft hier een grote doorgang gerealiseerd van de kamer naar de keuken, een nieuwe tegelvloer gelegd, een plafond met spotjes erin gemaakt, de muren gestukadoord (door externen)en geschilderd, nieuwe deuren geschilderd en met nieuw beslag gehangen, een tuinpoort gemaakt en de trap gestript en opnieuw bekleed. Hij zorgde voor het opslaan van de meubels en alles ging even soepel en correct. Dirk komt met goede ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht had. Wij genieten nu van een mooi, modern huis dankzij Dirk! (Ik ben vast nog wel wat dingen vergeten die hij ook gedaan heeft, maar alles is perfect!) Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10


Project: Opentrap 4 april 2014 opgeleverd   18 okt 2014 nr 35
Naam: Dauwe-Lesoil Sterke punten: prijs/kwaliteit/opvolging Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Mechelen BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Goede service mooi eind resultaat !!!

 

De trap is een mooi "middelpunt" in onze leefruimte.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: kozijn met dubbeledeur 22 aug 2014 opgeleverd   1 sept 2014 nr 34
Naam: J van beers Sterke punten: afspraak nakomen  Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Hapert Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

het kozijn voldoet aan onze wensen en het ziet er perfect uit

alles netjes afgewerkt.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9

Project: Bloktrap 11 juni 2014 opgeleverd     nr 33
Naam: A. Vandenbroeck  Sterke punten: Communicatie, klantgericht, komen afspraken steeds na Eindbeoordeling: 8,8
Plaats: Holsbeek Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Wij zijn bijzonder tevreden over onze bloktrap. De afwerking en kwaliteit zijn perfect! We willen D bouw bedanken voor hun snelle service en goede communicatie. Hun klantvriendelijkheid viel ons echt op. Hier kunnen Belgische aannemers zeker wat van leren.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: wc renoveren 20 juni 2014 opgeleverd   30 juni 2013 nr 32
Naam: Monica Brugmans Sterke punten: Een echte vakman! Eindbeoordeling: 10,0
Plaats:   Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Dirk heeft onze wc omgetoverd van een jaren-70 hok tot een prachtige, moderne ruimte. De offerte is uitgebreid en duidelijk. Zijn prijs is heel scherp. Afspraken worden goed nagekomen. Dirk werkt nauwgezet en netjes. Het tegelwerk ziet er fantastisch uit. Het sanitair is keurig geplaatst, er zit een nieuw plafond in met een luchtrooster en een spotje; kortom Dirk heeft alles perfect uitgevoerd! Wij zijn er heel blij mee!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Kap opbouw blokstraat 12 maart 2014 opgeleverd   3 mei 2014 nr 31
Naam: J. Schellekens Sterke punten: Service, Communicatie & vakmanschap Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Een vakman die zijn zaken goed op orde heeft. Mede door de nette offerte en de gesprekken voorafgaand aan de offerte heeft ons doen besluiten met D-Bouw in zee te gaan.

Voor ons was het een spannend project met totaal geen ervaring in bouwen/verbouwen. Dirk heeft het project totaal ontzorgd. Planning en werkelijkheid lagen goed bij elkaar. Op zo'n groot project geen verrassingen geweest.

We waren zou enthousiast dat we tijdens het project ook besloten hebben om onze trappen ook direct laten vervangen. Echt vakmanschap. Het resultaat is prachtig geworden.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: 2 Z-trappen 26 feb 2014 opgeleverd   27 feb 2014 nr 30
Naam: Karlo Sterke punten: komt afspraken na en werkt met passie Eindbeoordeling: 9,0
Plaats:   Verbeterpunten: is ok   a  

Fijne samenwerking. goed overleg wat resulteert in een prachtig eindresultaat.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10


Project: Z-trap en een open trap 17 jan 2014 opgeleverd 27 jan 2013   nr 29
Naam: M. Verbeke Sterke punten: kwaliteit en service Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Gent BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Z-trap en open trap + robuuste trapafscheiding in Gent

Stevige en goed afgewerte trappen opmaat gemaakt aan een goede prijs. Dirk is een man van zijn woord en kennis van zijn vak.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: 2 Z-trappen in nieuwbouw 3 jan 2014 opgeleverd   21 jan 2014 nr 28
Naam: Vermaelen Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Wezenmaal BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Correct communicatie en zeer dergelijke afwerking.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9

Klik hier voor de reviews van 2013
Project: 2 Mahonie trappen 25 dec 2013 opgeleverd   14 jan 2014 nr 27
Naam: A. Vercauteren Sterke punten: Super snel en goed contact Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: mechelen BE Verbeterpunten: Maak tijd voor je vriendin op kerstavond, dat is een moment om NIET te werken ;-)   a  

Na alles te bespreken en stalen te zien hadden we gekozen voor goedkopere, maar super mooie mahonie trappen voor onze nieuwbouw.

Toen deze geplaatst werden (de dag voor kerstmis, zelfs op kerstavond zelf nog!) was ie zelfs mooier dan dat we hadden gedacht!

De prijs/kwaliteit kan je nergens anders vergelijken, zeker niet in Belgie! Voor dezelfde trappen betaalden we bij anderen gemakkelijk 10-15% meer!

Nu staan onze trappen er zeer mooi en worden binnenkort nog intensiever en veilig gebruikt, zelfs door de kleine meid die op komst is! :-)

Hierbij nogmaals dank voor de super goede service, prijs en kwaliteit!!

En hierdoor zijn onze buren zelfs overtuigd van de kwaliteit en prijs van D-bouw, waardoor ook zij hun volledige trap door hun laten zetten!

Alex, Lynn & onze toekomstige meid!

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Twee trappen. 23 okt 2013 opgeleverd   8 jan 2014 nr 26
Naam: F.Nelis Sterke punten: correctheid Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Herk-de-stad BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Project:twee trappen in verbouwing te Herk-de-Stad (Schulen) Bericht:zeer goede opvolging en steeds correct naar afspraken toe.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Aanbouw achterzijde woning 30 okt 2013 opgeleverd   29 dec 2013 nr 25
Naam: Irene en Arnold Sterke punten: Vakmanschap en communicatie Eindbeoordeling: 9,5
Plaats: Helmond Verbeterpunten: Kwam tijdens aanbestedingsfase soms onzeker over. Dit is echter geheel onterecht gezien zijn kennis en kunde!   a  

Project:Aanbouw achterkant huis en renovatie beneden verdieping Bericht:We zijn heel erg blij dat we Dirk in de arm hebben genomen voor deze voor ons toch behoorlijk grote klus. De gehele beneden verdieping is op de schop gegaan en hij heeft ons hierbij ten allen tijden goed begeleid in de keuzes. Hij staat letterlijk altijd voor je klaar.

Niet alleen het uitvoeren van de werkzaamheden is helemaal naar onze wens, ook het houden aan afspraken, planning en budget is super goed gegaan.

Het is erg fijn om met hem samen te werken en het resultaat mag er wezen! Hij gaat niet voor de simpelste oplossing, maar voor de beste.

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: vuren trap en dakramen 24 aug 2013 opgeleverd   21 okt 2013 nr 24
Naam: Smolders Sterke punten: Goede prijs-kwaliteit, goed telefonisch bereikbaar, laat net achter. Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Wij zijn bijzonder tevreden over de ramen en de trap. De trap is veel mooier dan we verwacht hadden voor de prijs die we betaald hebben. Verder goede service en Dirk liet na zijn klus alles keurig netjes achter. Wij bevelen d-bouw zeker aan.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
service: 9
 

Project: Schilderij lijst (eikenhout) 12 okt 2013 opgeleverd   19 okt 2013 nr 23
Naam: N. Kuijken Sterke punten: Stipt, kosten, afwerking en afhandeling. Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Op goed geluk een bezoek aan D-Bouw gewaagd met de vraag of ze een grote lijst voor een schilderij kunnen maken..

Bijzonder punctueel had ik een zeer mooie, kwalitatieve en perfect afgewerkte lijst in huis. Helemaal naar eigen smaak mogen ontwerpen en een stuk goedkoper dan bij de normale lijstenmakerij!

Nogmaals bedankt! Ben er enorm blij mee!

 

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10
 

Project: Eiken trap met smeedijzeren 15 okt 2013 opgeleverd   19 okt 2013 nr 22
Naam: Debauve-Jenaer Sterke punten: Bekwaam, kennis ter zake, geeft goede tips en stuurt je idee bij indien nodig, duidelijke afspraken worden ook nagekomen Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Sint-truiden BE Verbeterpunten: ?   a  

Dubbele trap in eik met smeedijzeren balusters - Nieuwbouwwoning te Zepperen.

Zeer correcte afhandeling van ons project!

Wij zijn heel tevreden over de hoge graad van afwerking, de vlotte samenwerking, de besprekingsmogelijkheden...

En het eindresultaat natuurlijk!

Hebben al veel goede reacties gekregen en prijzen D-Bouw zeker aan!

Dirk en Co, doe zo verder en bedankt!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Dubbele rustieke trappen. 24 sept 2013 opgeleverd   2013 nr 21
Naam: Gery Sterke punten: Kent zijn vak Eindbeoordeling: 9,5
Plaats: Nieuwerkerken Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Zeer mooi werk, eerlijk, bekwaam an kan zowat alles maken !!!!

Er zijn twee dubbele trappen geplaatst. deze zijn op een voorgegoten betonnen trap bekleed. Ook leuningen met gedraaide balusters zijn aangebracht geheel naar mijn wens.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 10
service: 10

Project: Leveren eiken tafelblad 6 juli 2013 opgeleverd   18 okt 2013 nr 20
Naam: Depuydt Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Gent BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Perfecte samenstelling, afwerking en tijdige levering van een zeer mooi product!

Bedankt!

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9
 

Project: Z-trap plaatsen op betontrap 17 mei 2013 opgeleverd   22 sept 2013 nr 19
Naam: Rob Sterke punten: Vriendelijk, correct Eindbeoordeling: 8,5
Plaats: Oud-Heverlee BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Mooi vakwerk, goede service, ook een kleine herselling na plaatsing werd snel en correct afgehandeld.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 9

Project: Blok en Z-trappen plaatsen 21 juni 2013 opgeleverd   23 juni 2013 nr 18
Naam: v Rompaey Sterke punten: Correct nakomen van afspraken, gemotiveerd team Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Sint-truiden BE Verbeterpunten: Weten we nog niet ;)   a  

Goede en vlotte afhandeling van de gevraagde werken.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: Aanbrengen Led-trapleuning 23 mei 2013 opgeleverd   3 juni 2013 nr 17
Naam: Gobyn Sterke punten: Communicatie en correct naleven van afspraken Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Hasselt BE Verbeterpunten: geen, zo verder blijven doen!   a  

De leuning is functioneel en sfeervol. Functioneel door werking op sensoren, sfeervol door de Mood-verlichting. Alles is perfect afgewerkt.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10

Project: Plaatsen eikenhouten trappen 8 mei 2013      
Naam: Eva Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling:  
Plaats: Hasselt Verbeterpunten: niet ingevuld      

Plaatsen eikenhouten trappen en meubelen met parket bekleed?

 

niet ingevuld

 

Eerste indruk:  
Kwaliteit:  
Prijs:  
service:  

Project: Vervangen ramen en gevelbeplating. 23 apr 2013 opgeleverd   30 mei 2013 nr 16
Naam: Erik Sterke punten: Betrouwbare vakman Eindbeoordeling: 8,8
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Dirk heeft 3 ramen en beplating aan gevel en dakkapel vervangen. Hij heeft perfect werk geleverd waarover wij zeer tevreden zijn. Ook de service is perfect!

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 8
service: 10
 

Project: Bekleding van een betonnen trap met Z-trap 9 apr 2013 opgeleverd   27 mei 2013 nr 15
Naam: M. Vanleeuw Sterke punten: Kennis en kunde Eindbeoordeling: 8,3
Plaats: Herk-de-stad BE Verbeterpunten: Stofvrij werken ;-)   a  

Het werk werd netjes ingepland en naar wens uitgevoerd.  De trap is zonder meer een meerwaarde voor onze woning geworden.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 9

Project: Raamkozijn maken en plaatsen 26 apr 2013 opgeleverd   8-mei-2013 nr 14
Naam: Lemmens Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Raamkozijn is naar volle tevredenheid gemaakt en geplaatst. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Complimenten aan Dirk.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8
 

Project: Eiken eettafel 27 maart 2013 opgeleverd   27 maart 2013 nr 13
Naam: Vanvoorden Sterke punten: Duidelijke communicatie. Heel goed afgesproken. Eindbeoordeling: 9,3
Plaats: Alken BE Verbeterpunten: Doe zo verder.   a  

Eetkamer tafel. Blad is gemaakt van aangeleverd parket hout. Deze is hetzelfde als de nieuwe vloer. Zo past de tafel helemaal bij het interieur.

Precies gemaakt zoals we gevraagd hebben.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Zwevende Z-trap 2 maart 2013 opgeleverd   26-3-2013 nr 12
Naam: Joep Sterke punten: Heel netjes gewerkt en goede service. Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: Bevestigingshoekjes aan de onderzijde trap * niet zicht zijde.   a  

Mooie trap gemaakt. we zijn er heel blij mee.

 

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: 2 Essenhouten Z-trappen 19 feb 2013 opgeleverd   11 maart 2013 nr 11
Naam: Post-Plasmeijer Sterke punten: Zie mening Eindbeoordeling: 8,3
Plaats: Tilburg Verbeterpunten: Volhouden zo.   a  

twee hele mooie trappen.

Werkt zeer net. Luisterd goed en denkt in oplossingen. Begrijpt wat wij mooi vinden. Zeer prettige persoonlijkheid en vakman.

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 7
service: 9

 

Klik hier voor de reviews van 2012
Project: Vervangen Eiken rechte trap 8 nov 2012 opgeleverd   27 maart 2013 nr 10
Naam: Tresignies Sterke punten: Prijs / kwaliteit is goed Eindbeoordeling: 10,0
Plaats: Hasselt BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Stipte aflevering volgens afspraak.

Hier is de oude trap vervangen door een nieuwe dichte rechte steektrap.

Eerste indruk: 10
Kwaliteit: 10
Prijs: 10
service: 10

Project: Plaatsen van een Z-trap 20 dec 2012 opgeleverd   15 jan 2013 nr 9
Naam: G.Brugmans Sterke punten: Stiptheid Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Sint-Truiden BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Bij ons heeft Dirk een z trap geplaatst volgens onze wens en op de afgesproken termijn met dezelfde kleur als onze parket.

Wij zijn zeer tevreden en raden zeker aan bij hem een offerte te vragen als u van plan bent een nieuwe trap te zetten want de prijzen zijn scherp.

Dank u wel dirk

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10

Project: Aanbouw uitbreiding keuken 19 dec 2012 opgeleverd   4 dec 2012 nr 8
Naam: B. de Louw Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Geldrop Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Hele positieve ervaring met Dirk.

Hij heeft een aanbouw gemaakt, tuindeuren zelf gemaakt en onze keuken ingebouwd. Hij doet bijna alles zelf.

De aanbouw en timmerwerk heeft hij duidelijk de meeste ervaring.
Keuken inbouwen was soms wat zoeken, maar ook daar zijn we samen uitgekomen.Hij is transparant en open over zijn werk en facturen, sociaal, houdt rekening, houdt het netjes, werk snel(vooral aanbouw) en zorgvuldig.

Is betrokken en positief. Over de prijs-kwaliteit verhouding zijn we ook heel tevreden

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9

Project: Z-Trap 12 okt 2012 opgeleverd   14 nov 2012 nr 7
Naam: C. Ungricht Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,0
Plaats: Alken BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

We zijn heel tevreden over de trap.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8

Project: Veranda 30 juni 2012 opgeleverd   18 sep 2012 nr 6
Naam: W. van Gaal Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,0
Plaats: Eindhoven Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

D-Bouw heeft achter ons huis een veranda aangebouwd.

We konden deze door hem volledig op onze wensen laten maken.

Kortom we zijn zeer tevreden en hebben al menig uurtjes onder de veranda gezeten met een allesbrander ervoor.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8

Project: 4 seizoenspui 14 maart 2012 opgeleverd   5 mei 2012 nr 5
Naam: P. Beumkes Sterke punten: niet ingevuld Eindbeoordeling: 8,5
Plaats: Zevenaar Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

We wisten eerst niet goed wat voor groot kozijn we wilden hebben.Het moest vooral een groot open gevoel geven.

We hebben samen met Dirk besloten om voor een 4 seizoenen pui te gaan, zo zijn er 4 deuren die met speciaal hang en sluitwerk als een grote opening aan de kant kunt schuiven.

Ook heeft hij het kozijn geplaatst en met doormiddel van een hijskraan over het huis gehijst.

Na 2 weken zijn de deuren een klein beetje af gaan hangen door de zware belasting van de deuren. Dirk is het direct op komen lossen door de scharnieren bij te stellen.

We zijn erg te tevreden over het kozijn en de service.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 8
Prijs: 9
service: 9

Project: Eetkamer tafel 11 jan 2012 opgeleverd   18 jan 2012 nr 4
Naam: A. Rombouts Sterke punten: aardig,eerlijk en goede service Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Luyksgestel Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

wij hebben door D-Bouw een eetkamertafel laten maken zoals wij het zelf wilde, wij zijn zeer tevreden en zullen beslist in de toekomst bij hem aankloppen.

 

Eerste indruk: 8
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 10
 



Klik hier voor de reviews van 2011
Project: Kozijn 23 dec 2011 opgeleverd   15 jan 2012 nr 3
Naam: N. Kuijken Sterke punten: Snel, kwaliteit, prijs. Eindbeoordeling: 9,0
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Ik heb door D-Bouw een kozijn voor mijn trappenkast laten maken. Dit kon op zeer korte termijn, het plaatsen hiervan ook. Ik ben er uiterst tevreden over en het werd voor een schappelijke prijs gemaakt.

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 9
Prijs: 9
service: 9
 

Project: Ruwbouw en trap 26 nov 2011 opgeleverd   7 jan 2012 nr 2
Naam: Cornelis Sterke punten: Goede uitleg, goede service Eindbeoordeling: 8,25
Plaats: Overpelt BE Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Heel correct werk. fijne prijs, en fijne afhandeling. Spreek goed af wie welk werk doet en noteer het..Volgend project ga ik m zeker raadplegen...

 

Eerste indruk: 9
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8
 

Project: deur 15 nov 2011 opgeleverd   6 jan 2012 nr 1
Naam:   Sterke punten: Snelle levering van goede kwaliteit Eindbeoordeling: 7,75
Plaats: Bergeijk Verbeterpunten: niet ingevuld   a  

Dirk heeft bij ons een nieuwe deur afgehangen, dit is perfect en snel gebeurt. Kwam al zijn afspraken goed na, dus wij zijn heel tevreden.

 

Eerste indruk: 7
Kwaliteit: 8
Prijs: 8
service: 8
 




schrijf zeg een review over D-Bouw Schrijf nu zelf een review en deel uw ervaringen met D-Bouw met de rest.

  D-Bouw /  Reviews

 

     
  Contact Diverse Bouw Trappen  
  D-Bouw Reviews Verbouwen Offerte stel uw eigen trap samen  
  Den Belleman 3 Informatie over ons Timmerwerken Z-trap  
  Bergeijk, Nederland Meubelen Veranda's Bloktrap  
  T: + 31 (0) 6 2426 3653 Sitemap Kozijnen en puien Klassieke trap  
  E: info@D-Bouw.nl   Badkamer en toilet Open en gesloten trap  
  contactformulier Bezoek ook   Download nu onze Trappen-Folder  
    www.Z-Trap.nl      
    www.Bloktrap.nl      
           
  Facebook allebedrijvenin google Created by D-Bouw © Copyright D-Bouw Inlog hosting  

Onze klanten beoordelen ons met een

9,0 / 10 95 klik hier
over 54 beoordelingen